Menu

Kontingent

Kontingent for sæsonen 2021:

Priser

 

Senior kr. 750 halvår

Ungdom kr. 500 halvår

Passive kr. 300 helår

Fodbold Fitness for Kvinder Kr. 300,- helår

Små sko kr. 1 halvår (gratis, men skal registres)

Håndbold kr. 900 hel sæson

 

Kontingentudsendelser:
TGB er overgået til nyt medlemssystem. Det betyder, at fremtidige kontingentopkrævninger i marts og august måned bliver opkrævet via DBU’s system. 

DBU’s medlems- og kontingentsystem, KlubOffice, er i stand til at håndtere kontingentbetalinger automatisk. Du skal derfor fremover – som medlem af TGB - betale kontingent via dit betalingskort, lige som du kender det fra andre typer medlemskaber.

Onlineindmeldelse i klubben sker via LINK

 

HUSK
Har du ikke betalt dit kontingent til tiden, er du ikke berettiget til at spille i TGB. Er du i restance til TGB, bliver din spillertilladelse ikke udleveret. Hvis det skulle ske at du er nødt til at melde dig ud af TGB, skal det jf. TGBs vedtægter § 12 ske skriftligt til formanden senest 14 dage før en måneds udgang. Skal du ud og rejse, bliver du skadet eller lign. således at du ikke kan spille en hel halvsæson, bedes du gøre opmærksom herpå, så du ikke fejlagtigt bliver opkrævet kontingent. 

 

Kontaktperson kontingent: 
Nikolai Lundstrøm
Tlf. 28551036

Mail: niko162413@gmail.com

 

MVH Bestyrelsen

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Luk