Menu

Indlæg hjemmeside

Hjælp klubben til en mere opdateret hjemmeside!

Nyheder indlæg !
Har i nogen spændende nyheder i jeres afdelinger, der kunne være interessante for HELE klubben og måske være god reklame for vor klub - så send nogle linjer og gerne foto, det sælger det meget bedre ! OG så kan vi måske også bruge/dele nyheden på facebook - og hér er det rigtig vigtigt med fotos !

Rettelser m.m.
Mail eller sms rettelser til "webafdelingen" men husk også klatten, hvis det er data som står dér. Vi er desværre ikke tankelæsere. Vi har pt (forår 2018) 9 turneringshold i ungdommen, 2 seniorhold, 1 damehold, 1 oldboys, 3 veteranhold + ca 4 børnehold - og vi prøver at få justeret alle data, men når trænere/holdledere ikke opdatere via kampklar så skal det gøres manuelt og det giver ekstra arbejde, og så opdages fejl måske ikke, så finder i nogen mangler så skriv !

Kontakt hjemmeside "ansvarlige" Martin Ørsted - martin@martinorsted.dk send tekst og foto,  send sms eller send via Facebook messenger..

Preben fra "Klatten" kommer gerne hvis han har tid ud til kampe/opstart mv, hvis der skal tages billeder - men husk at kontakt ham ! Se mere under Klatten >>

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Luk