Menu

Stadig pladser på fodboldskolen...

image Kom på fodboldskole i Toreby i uge 26...
17. maj 2017 kl. 10:50
Årets tema '92 SKILLS

Køb billet til DBU´s fodboldskole i TGB - Uge 26

Giv dit barn / børn denne enestående mulighed for at dygtig gøre sig
, få kammerater og i det hele taget få en så stor oplevelse det er, at deltage i en fodboldskole.

ÅBENT FOR ALLE KLUBBER !
Vi ser gerne spillere - drenge og piger - fra andre klubber. Det giver bedre træning at møde nye andre spillere, både for vores og jeres. DBU fodboldskolen handler ikke om skaffe nye spillere men for at alle klubber kan få bedre spillere, og vigtigst at børnene kan få en på opleveren i en hel uge i sommerferien. Vi har køleskabe til spillerne så de kan bare tage deres madpakker med, nemmere kan det ikke være.

Det får man med i prisen
Tøjsæt fra hummel bestående af: T-shirt, shorts og strømer
SELECT fodbold unikt design
Støvlepose (limited edition)
Drikkedunk og dimplom
VÆRDI: 650,- inkl en hel uges fodboldtræning

Se billederne fra tidligere fodboldskoler >>

Læs mere om DBU fodboldskole >>

TILMELDING HÈR :
Om DBU’s Fodboldskole 2017
EM92 SKILLS
I 2017 er det 25. gang, at bolden ruller på DBU’s Fodboldskole – men det er ikke det eneste jubilæum for dansk fodbold. Til sommer er det nemlig 25-års jubilæum for Danmarks EM-triumf i 1992. De to milepæle for dansk fodbold skal naturligvis fejres, og vi kommer til at kaste masser af EM-glans over fodboldskoleugerne.
Når det kommer til træningsøvelserne på grønsværen, skal du som deltager på DBU's Fodboldskole i 2017 gøre dig klar på at blive trænet op i alle de kendte detaljer fra den episke slutrunde fra 1992. Det betyder træningsøvelser fokuseret på alle Danmarks kampe til slutrunden mod England, Sverige, Frankrig, Holland og Tyskland. Der skal trænes alt lige fra driblinger og vendinger til finter og afslutninger, og ikke mindst evnen til at tage det perfekte straffespark og øve den ultimative jubelscene. 
 
DBU’s Fodboldskole er som altid for alle uanset niveau, og det vigtigste er at alle har det sjovt med nye og gamle venner. 

 

 

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.