Menu

Så er der igen LF-Serie på Toreby Stadion...

image Foto 1. kamp mod Systofte
12. april 2019 kl. 15:31
TGB vs SIF søndag d. 14/4 kl 13

Matchsponsor: Primatag A/S
Af Lasse Nagel

Toreby Stadion lægger i dag græs til en ny tid for 1. holdet. Vi er tilbage i LF-Serien efter en uventet, men helt fortjent oprykning i efteråret. Der er blevet arbejdet godt til træning i den lange opstart. Helt som ventet skulle vi lige vænne os til den nye tilværelse i premieren mod rutinerede Systofte i sidste weekend. Det blev til et ufortjent nederlag, hvor vi dog fik vist, at vi hører hjemme i LF Serien.

Det skal vi så ud og bygge videre på i dagens kamp mod et forstærket Søllested hold, som fik en fornem start på foråret med en 5-1 sejr over Horbelev. Søllested ser stærke ud, og jeg kender dem som et hold, der aldrig giver op, og som med de nye tilgange også vil være favoritter i dagens kamp.
Vi skal bygge videre på de gode ting fra sidste weekend, og så skal der kæmpes for den gule trøje. Drengene spiller i dag i det nye spillesæt, som forhåbentlig vil sikre os en masse point fremover. Tak til alle sponsorerne, som har gjort dette muligt.

Rigtig god kamp!

Velkommen til Søllested, dommertrioen og tilskuerne.

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Luk