Menu

LF Serie: TGB vs LUIF

image Søndag den 13. oktober 2019 kl. 10.45 gæster LF-Seriens stærkeste hold Toreby Stadion.
12. oktober 2019 kl. 16:31
Søndag den 13. oktober 2019 kl. 10.45 gæster LF-Seriens stærkeste hold Toreby Stadion.
TGB vs LUIF

LUIF er en farlig modstander, der  har en målscore på 32-1, hvis vi ser bort fra skrivebordsnederlaget mod ØUB, hvor et for sent indsendt holdkort dømte LUIF som taber.  LUIF vandt kampen på banen med 11-0.
LUIF er favorit til dagens kamp, men vi kan overraske med støtte fra jer. Så mød op og hjælp holdet til 3 point.

Læs cheftræner Jesper Bøgh's optakt:

LF-Seriens stærkeste mandskab gæster TGB…

Af cheftræner Jesper Bøgh
Søndagens gæster fra LUIF ser skræmmende stærke ud. De er kommet i omdrejninger, efter de i begyndelsen af turneringen tabte til DMI og spillede uafgjort mod Maribo. I de seneste kampe har de således en målscore på hele 32-1 (hvis man ser bort fra skrivebordsnederlaget til ØUB).
Vi har fået fem point i vores tre seneste kampe, hvor de to seneste uafgjorte kampe mod henholdvis NFC og Søllested burde have kastet fire yderligere points af sig, men desværre formåede vi ikke at lukke begge kampe trods to-målsføringer i begge kampe.
Vurderet ud fra begge klubbers resultater indtil videre må LUIF betragtes som store favoritter i søndagens kamp, men som bekendt kan David overraske mod Goliath, og jeg er slet ikke i tvivl om, at drengene vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at drille storfavoritterne.

Velkommen til dommertrioen, dommerudvikler og tilskuerne.
Foto: Fra kampen TGB vs NFC 3-3, søndag den 29. september 2019.
TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Luk