Menu

Fodboldfest! TGB-HB Køge...

image Referat og billeder fra kampen d 13. august
20. august 2019 kl. 12:36
Referat og billeder fra kampen d 13. august

Fodboldfest!

TGB-HB Køge 0-9 (0-7)

Af Preben Arildsen

1. runde af Sydbank Pokalen blev en fodboldfest, da HB Køge besøgte Toreby Stadion tirsdag aften den 13. august 2019.

Regnbygerne var hele dagen trukket ind over stadion, men et par timer før kampen klarede det op og gav et perfekt fodboldvejr og med et græstæppe, Parken i København ville misunde.

Over 300 tilskuere fandt vej til Toreby, hvor de var vidne til en fodboldkamp, der viste styrkeforholdet mellem 1. division og LF Serien.

HB Køge vandt kampen 9-0 og sikrede sig adgang til 2. runde.

Kampen var et ensidigt pres mod TGB’s mål, men de gulblusede kæmpede bravt, og med høj moral forsvarede de sig, og gjorde det svært for HB Køge at vinde kampen med et to cifret resultat, der ellers var deres mål for at slå deres egen klubrekord.

Bagud 7-0 ved pausen kunne give bange anelser om et stort nederlag, men vores spillere kæmpede godt, og 2. halvleg blev kun ”tabt” med 2-0.

HB Køge’s træner Morten Karlsen roste TGB for at kæmpe godt og ikke lægge sig ned.

Cheftræner Jesper Bøgh var stolt af præstationen, og vi kunne holde nederlaget under 10.

Kampen blev afviklet i fine rammer indenfor det nye opsatte rækværk, og de to foregangsmænd, Anders Ringsing og Henrik Romanski, blev i pausen hyldet på banen og takket for deres store arbejde med klapsalver, og de modtog hver en flot kurv.

Se flere billeder på folketidende dk >>

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Luk