Menu

Årets sidste hjemmekamp i Serie 1...

image Fra kampen i Tingsted, scoring 0-1
20. oktober 2018 kl. 11:24
Vinder TGB mod LUIF, så er TGB tilbage i LF Serien !

Årets sidste hjemmekamp...
Matchsponsor: Primatag A/S


Af Lasse Nagel

Velkommen til årets sidste hjemmekamp på Toreby Stadion.

Vi kan ikke længere lægge skjul på, at skulle vi gå hen og vinde dagens kamp mod LUIF, så er vi tilbage i LF Serien. Jeg har i hele efteråret forsøgt ikke at fokusere så meget på det og holde spillerne i det spor, at vi tager en kamp ad gangen, og så må vi se, hvad der sker. Nu er vi så i gang med den 10. kamp i efteråret, og vi har kun sat to point til. Det må siges at være utrolig flot af spillerne, og skulle det lykkes i dag, så er det absolut fortjent. 

Så fokus er ikke ændret - det drejer som om kampen I DAG!!!

Dagens modstander LUIF har haft en svær efterårssæson, og pt. er det blevet til 3 point.

Men jeg ved, at de kan spille en god gang fodbold på dagen, og det må vi ikke give dem lov til at gøre i dag. Det kræver at vi er 110% fokuseret på kampen og ikke bliver bange for at vinde.

Jeg håber og tror, at spillerne vil bringe lige så meget parathed og koncentration, som i sidste uge mod Tingsted. I dag skal vi bare sparke bolden i kassen.

Så kære publikum, jeg håber, I vil bakke op omkring drengene og støtte dem hele vejen mod de 3 point, så vi efter kampen kan fejre, at vi igen er at finde i landsdelens bedste række.

Dagens matchsponsor er Primatag A/S - mange tak til Michael & Co for jeres sponsorat. Igen i dag har vi også vores stadionspeaker Kenneth Due klar på terrassen.

Velkommen til LUIF, dommertrioen og tilskuerne.

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Luk