Menu

Al aktivitet er fortsat lukket frem til 2. påskedag

image Al aktivitet i klubben er fortsat lukket ned pt. frem til 2. påskedag.
25. marts 2020 kl. 10:47
Al aktivitet i klubben er fortsat lukket ned pt. frem til 2. påskedag.

Al aktivitet i klubben er fortsat lukket ned pt. frem til 2. påskedag.

En lille hilsen status fra klubben...

Håber at alt er vel hos dig/jer og dine/jeres familier.
Så er vi kommet over den første uge med corona, håber I alle sammen er kommet igennem i god behold.
Vi følger stadig DIF – DBU – Regeringens og Sundhedsstyrelsens anvisninger.

I går vedtog regeringen af udvide perioden for nedlukning af det offentlige i Danmark. Det resulterer desværre også i at vi ikke kan komme i gang med at træne, da forbuddet mod samling på mere end 10 personer opretholdes frem til og med 2. påskedag.

Det kan være, at DBU LF og DBU Sjælland bliver nødsaget til at træffe nogle drastiske beslutninger om turnerings afviklingen, men hvis det kommer dertil, vil vi give en melding herom.

Jeg kan kun opfordre til at I som er aktive spillere holder formen og helbredet ved lige med en løbetur – cykeltur – gåtur – boldspil i haven så I er klar til når turneringen engang bliver sat i gang. Men husk anvisningerne!

Så er det nye tiltag i klubben e-fodbold ved at komme i gang. Der er tilmeldt et U17-senior og et U13-U16 hold, vi ved dog endnu ikke om denne turnering holder deres planlagte program, som så meget andet er det også corona der her kan sætte en stopper for denne plan. Der er folk påsat til at stå for denne aktivitet i klubben og der kommer mere information herom hurtigst muligt. 

Vi vil fortsat holde jer informeret når der kommer nyt.

Til de som savner klublivet, bolden mm så læs kan i gå ind og læse klatten, som røg i trykken lige inden Danmark lukkede ned...
http://www.tgb-info.dk/klubnyt/klatten/klubbladet-klatten-no-1-2020-1/

HUSK altid at følge sundhedsstyrelsen anvisninger, så vi i TGB og vores familier bliver udsat for mindst mulig smitte risiko.

Med Sportslige Hilsner

Morten Søren Refnov
Formand
Toreby-Grænge Boldklub

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Luk