Menu

U14 piger med succes ved Søndersø Super Brugs Cup

image
14. august 2015 kl. 11:38
U14 piger med succes ved Søndersø Super Brugs Cup

Det er søndag middag og fra en skyfri himmel skinner solen smukt over bane 5. Stemningen er intens og opbakningen fra alle tilstedeværende TGBére kan ikke blive bedre. Alle skal til at følge U14 pigernes kamp om bronzemedaljen. Vi skal møde Hvalsø, som vi tabte ufortjent til 1-2 lørdag morgen, så der er lagt op til revanche.
Hele truppen tror på succes og netop bane 5 havde været vores "hjemmebane" hele weekenden, med 2 velfortjente sejre i de foregående kampe.
Kampen fløjtes i gang og Toreby sidder på spillet fra start. Jeg er ikke i tvivl om, at dette er vores kamp og at det nok skal lykkes, men bolden vil bare ikke ind i kassen. Vores modstandere "parkerer bussen" og vi bare skyder og skyder. Der mangler kun 3 minutter af ordinær spilletid, stillingen stadig 0-0 og mine nerver er efterhånden temmelig flossede. Pigerne bevarer roen og så kommer forløsningen, Mååååååååååål!! Klara Kok sender et flot langskud op i krogen! Alle på og omkring banen jubler og hujer, pigerne ligger i bunke på banen og forældre deler "bjørnekrammere" ud til højre og venstre.
Dommeren får sat spillet i gang igen og nu skal de sidste par minutter bare overstås, men bolden er rund og der er ikke altid retfærdighed til i en fodboldkamp. En tilfældig løs chance til modstanderen og deres eneste skud på mål, giver os desværre en ordentlig mavepuster. Vi når ikke engang at give bolden op igen, inden kampen fløjtes af. Øv! - Nu skal det hele afgøres på 3 straffespark.

Jeg vælger de 3 mest rutinerede spillere til at sparke, og Jasmin er klar på målet. Vi sparker først og Klara K sparker sikkert helt nede i højre hjørne. 1-0 til os. Jasmin er tæt på at redde første skud, men desværre udligner Hvalsø til 1-1. Julie Jønch sparker hårdt og fladt under målmanden til 2-1. Jasmin disker efterfølgende op med en flot eksplosiv redning og vi kan derfor afgøre det på sidste spark. Laura Ringsing sparker sidst med en flot følt inderside, stolpe ind og vi vinder fortjent bronze.

Tusind tak til alle piger og jeres forældre. I har givet mig en uforglemmelig oplevelse både på og uden for banen, som jeg håber vi får lejlighed til at gentage.

Også tak for lån til Dodo, som fortsætter det gode arbejde med pigerne. I skrivende stund har U14 pigerne spillet første turneringskamp, som blev vundet fortjent med 1-2 over Møns FK.

René Kok 

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.