Menu

TGB deltog i Pinsecup 2015 - og fik flot 2. og 3. præmie

image Her ses u12 efter bronzekampen...
28. maj 2015 kl. 16:42
TGB havde både U10 og U12 drenge til stævnet....

TGB U10 deltog med et mix'et TGB / Tingsted hold...

Tingsted's ungdomsafdeling har deltaget i arbejdet omkring pinse og havde derfor fået "friplads" til et hold - men grunden en lille årgang havde man henvendt sig til TGB så man kunne lave et 50/50 hold. Der var lidt bekymring hos vores TGB træner Henrik Romanski da man tog til stævne - holdet havde spillet sammen én gang, og nu skulle de spille 8-mands for første gang !

Men al bekymring var ikke nødvendig - holdet bragede lige igennem deres pulje i U10 D rækken, som var en prøve række for 8-mands hold (normalt spiller U10 5-mands)...

4 sejre af 4 ... målscorer på 15-5 ! Sejre over Eskilstrup, BSF, RB 1906 og Café Vanilla Rishøj BK

Derefter lige til slutspillet's semifinale 3-2 over Aik 65.

Finalen mødte de dog "overmagten" fra Marstal IF.

 

TGB U12

U12'erne var kommet med i 11' time da i C-rækken da NFC henvendte sig, efter et par SMS så var der dog allerede fuldt hold ! Super hold og forældrerafdeling (siger den stolte træner Martin Ørsted).

Lørdag startede spændende træner 'Ørsted var desværre "nødsaget" at deltage i bryllupsfest i familien så der blev sendt SMS til og fra domkirken i Maribo. MEN som forventet styrerede coach Olsen dem hårdt, 2 flotte sejre lørdag over RB 1906 og Allerød.Søndag blev det sejre over Vanløse, Rishøj og og til sidste uafgjort mod Hvidovre - sidste kamp var dog ikke interessant da holdet allerede havde kvalificeret sig til semifinale mandag - kl. 8.15 !!!
Det blev skæbnen, holdet blev aldrig klar - og fra 2-halvleg, kørte  Basserne, Borup IF på med hårdt spil. Bronze-kamp - her blev kæmpet, igen en spændende lige kamp mod Allerød som endte 0-0. STRAFFESPARKSKONKURRENCE !... Alle 5 drenge var kølige og placerede den hårdt og præcist alle gange i venstreside af målet. OG da August havde haft hånden og hovedet på 3 gange bleve Allerød's 4 sparker nervøs ? Og brændt.. Og drengene fik en fortjent sejr.

Spillerne som deltog var: August, Jonathan, Jonas, Tobias, Jacob, Gustav, Alexander, Driton, Emil, Josefine og Lukas.

Tak til forældrer som bakkede op - og Jacob som lige spillede med :-)

Martin og Michael

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.