Menu

TGB vs FCN LFS - sidste kamp !

image Fodbold på Toreby Stadion, fredag den 14. juni kl. 19.00
13. juni 2019 kl. 15:17
Fodbold på Toreby Stadion, fredag den 14. juni kl. 19.00

Fodbold på Toreby Stadion
Fredag den 14. juni 2019 kl. 19.00
LFS Nedrykningsspil

TGB vs FCN 

Sidste kamp i forårssæsonen spilles på hjemmebane mod FC Nakskov, og skulle gerne afsluttes godt med en sejr efter en flot sæson.

Det er Lasse Nagels sidste kamp som træner for TGB. Han har fået et godt tilbud som cheftræner for FC Nakskovs Sjællandsseriehold, og er enig med TGB’s ledelse om at stoppe 1 år før tid.

Seniorformand Jonatan Jørgensen har arbejdet hårdt og hurtigt. Det er lykkedes at få Jesper Bøgh tilbage som cheftræner. Aftalen gælder for ½ år.

Vi siger tak til Lasse Nagel for et godt arbejde med seniorafdelingen og velkommen tilbage til Jesper Bøgh.

Mød op på stadion og støt holdet til en sejr.

Der er fyret op i grillen, så grillpølser, vand og øl kan købes.

 

Læs cheftrænerens oplæg: 

En flot sæson skal sluttes godt af...
Af Lasse Nagel

Velkommen til FC Nakskov, dommertrioen og tilskuerne.

Det har været en lang og næsten perfekt sæson, som jeg er meget tilfreds med. Vi har holdt fast i spilkonceptet, spillerne har udviklet sig og leveret nogle rigtig gode kampe. Det hele kulminerede i pokalkampen mod Rødby, hvor vi ubetinget leverede den flotteste kamp med mig som træner og fortjent kom videre til 4. runde.

Det niveau skal vi prøve at ramme igen i dag, imod en altid stærk modstander fra FC Nakskov, som vi har revanche til gode imod. Vinder vi dagens kamp, betyder det også, at vi netop når holdets målsætning om en placering i top 3 i nedrykningsspillet.

Dagens kamp bliver også min sidste for denne gang. Jeg vil sige tak til spillerne, klubben, tilskuere og alle, der har sin daglige gang i denne her fantastiske klub. Jeg er stolt over at have været en del af klubben i en spændende tid, hvor vi i herresenior afdelingen, har rykket os meget og bygget på.

Jeg glæder mig til fortsat at følge min kære barndomsklub.

TAK FOR NU!!

Jeg håber, I vil bakke spillerne op, så vi kan slutte sæsonen flot af med endnu en sejr i LF-Serien

Rigtig god kamp!

Dommer: Jacob Andersen 

Linjedommere: Kurt Andersen og Jesper Christiansen

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.