Menu

SERIE 1 HJEMME: TGB - NFB

image Serie 1, søndag på TGB stadion kl 13.00
23. september 2018 kl. 07:48
Parathed bliver nøgleordet i dag...

Parathed bliver nøgleordet i dag...
Matchsponsor: Primatag

Af Lasse Nagel

Så er der igen Serie 1 fodbold på Toreby Stadion. Siden vi har været her sidst, har vi været en tur i Stubbekøbing og hente 3 velfortjente point. En kamp hvor rigtig mange ting lykkedes for os, og det viser, vi er på rette vej i vores udvikling. I dag skal vi ud i en ny svær kamp, hvor paratheden bliver altafgørende for os. Den havde vi i Stubbekøbing, og vi formåede at sætte os på begivenhederne fra start. Spillerne virker meget fokuseret på at forbedre sig til træning, og det er en fornøjelse at arbejde med den her gruppe.

Dagens modstander Nordfalster kommer til Toreby i dag med 4 point, hvor 3 af dem er hentet i den seneste kamp. Det betyder, at det er et hold med selvtillid, vi får besøg af. Ydermere er det en klub, der også har et tophold i LF-Serien, hvilket gør, at der givetvis vil komme forstærkning ned til dagens kamp.

Derfor skal vi, som tidligere skrevet, udvise stor parathed over hele linjen og være klar til at ofre os for den gule trøje.

Dagens matchsponsor er Primatag - mange tak til Michael og Co for jeres sponsorat. Igen i dag har vi også vores stadionspeaker Kenneth Due klar fra terrassen.

Jeg håber I igen i dag vil bakke godt op om spillerne på banen. Det får vi helt sikkert brug for!!

Velkommen til NFB, dommertrioen, dommerudvikler og tilskuerne.

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.