Menu

REFERAT: LFS Horbelev – TGB 2/6

image Horbelev – TGB 0-4 (0-0) 2. juni
06. juni 2019 kl. 16:17
Horbelev – TGB 0-4 (0-0) 2. juni

REFERAT/FOTO

Horbelev – TGB 0-4 (0-0)

Mål:

0-1 (64. min.) Sebastian Gaardhøje
0-2 (67. min.) Claus Grube Jensen
0-3 (83. min.) Sebastian Gaardhøje
0-4 (90. min.) Jonas Bondehøj

Dommer: Kjartan Audunsson, Nakskov - middel

Tilskuere: 65

 

Af Preben Arildsen

Søndag den 2. juni 2019 kl. 13.00 på Horbelev stadion spillede TGB mod Horbelev i LFS Nedrykningsspil.

Kampen var spillemæssigt en kopi af den første på hjemmebane, hvor Horbelev trak ned i defensiven og prøvede at overleve på omstillingsspil, hvilket nogle få gange også lykkedes, dog uden at score.

Hatten af for Horbelev, de kæmpede med alt, hvad de havde så længe konditionen holdt. Allerede i midten af 1. halvleg kunne vi tilskuere på sidelinjen se, hvordan mange af Horbelevs spillere hev efter vejret, men de formåede at holde nullet halvlegen ud.

Pausen gjorde dem godt, og de holdt stand og havde luft indtil det 64. minut, hvor Sebastian Gaardhøje efter fravær p.gr.a. militæret gjorde comback og scorede til 0-1.

Horbelev var stærkt presset og brugte samme taktik som i den første kamp med at trække tiden ud ved indkast, frispark m.m. Vi tilskuere undrede os over, at målmanden ustraffet og demonstrativt kun gik, når han hentede bolden efter de TGB skud, der gik over eller ved siden af målet og p.gr.a. manglende hegn bag målet havnede langt væk, uden at dommeren skred ind.

De sidste 25 minutter var pres mod Horbelevs mål med yderligere 3 scoringer af Claus Grube Jensen, Sebastian Gaardhøje og Jonas Bondehøj.

Sidste kamp:

Fredag den 14.06.2019 Kl. 19:00: TGB  vs  FC Nakskov

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.