Menu

Præmierekamp med nye ansigter…

image Søndag den 19. august 2018
17. august 2018 kl. 16:19
TGB vs Tirsted IK 85

Præmierekamp med nye ansigter…

Af Lasse Nagel

Så er det endelig blevet tid til en ny omgang Serie 1 fodbold på Toreby Stadion.
Personligt er jeg utrolig stolt over, at stå her i dag som cheftræner og jeg glæder mig utrolig meget. Det er der også stor en flok spillere, der uden tvivl gør.

I sommerpausen har vi blandt andet set ”gamle” TGB drenge vende tilbage til klubben. Dette har øget konkurrencen i truppen, hvilket er rigtig spændende. Det er en ny tid for drengene, men de har alle håndteret det flot og arbejdet stenhårdt til træning og kampe.

Spænding bliver der også i dagens kamp, hvor Tirsted IK 85 er gæster. Det er et hold som altid er garant for at kæmpe rø… ud af bukserne,og det skal vi være klar til at modstå fra start.

Vi har trænet rigtig godt de sidste tre uger, og i dag er det så op til de udvalgte at kæmpe for den gule trøje inde på banen. Jeg har stor tiltro til dem, og jeg håber, at alle på lægterne vil støtte hele holdet, så vi kan komme godt i gang med efterårssæsonen.

Velkommen til Tirsted IK 85, dommertrioen, dommerudvikler og tilskuerne.

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.