Menu

Lægen flytter ind... i Toreby hallen 29. marts

image Lægen flytter ind 29. marts
13. marts 2017 kl. 10:18
kl. 18:30 - 21:30 i Torebyhallen

Mød den kontante, ærlige og direkte læge fra DR2 - programmerne "Lægen flytter ind”. Men trods kontantheden er deltagerne fra programmerne alle taknemmelige… Hun gjorde forskellen der fik dem til at ændre deres liv… !

Charlotte vil fortælle sjove anekdoter fra programmerne - som er blevet det mest sete DR2 programme nogensinde. Alle har en mening om programmerne - som i den grad viser, hvor lidt der skal til for at sende “helbredet på ret køl”… Og på bare 6 uger viser hun deltagerne og alle seerne, hvor lidt der skal til, hvis man bare gør “lidt” hver dag...

Charlotte vil på en sjov og underholdende måde give vise ord med på vejen mod en sundere livsstil - og hvorfor det er så vigtigt… Som hun siger ; Vi vil alle gerne være her “lidt længere”… En sætning der i den grad er blevet højaktuel for Charlotte, som i september 2016 fik stillet en kræftdiagnose… Og som hun siger ; Tid er det eneste vi ikke kan købe”…!

Døren åbnes kl 18

Arrangementet laves at af TGB's Støtteforening til fordel for ungdomsafdelingen i klubben og sammen med en række sponsorer.

STED/ DATO:

29 mar 2017 kl. 18:30 - 21:30
Torebyhallen , Gamle Landevej 17, 4891 Toreby

Billetter købes hér (billeto) >>

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.