Menu

Ny målmandstræner i TGB

image Målmandstræningen for ældste ungdoms- og seniormålmænd i drenge- og pigeafdelingen i TGB
21. august 2020 kl. 09:31
Ny Målmandstræner Jan Christiansen

Velkommen til Jan Christiansen som ny målmandstræner i TGB.

Jan har ingen fine kurser, men masser af erfaring som målmand i 20 sæsoner med 525 kampe på DMI’s 1. hold og 2 sæsoner på Hvidovres 1. divisionshold.


Den nye målmandstræner stammer fra Frøbjerg på Fyn, men endte på Lolland-Falster og spillede 3 måneder i Rødby før han kom til Døllefjelde, hvor han havde en lang karriere med en kamprekord, der endnu ikke er slået.


Jan har lige rundet de 50 og spiller p.t. hyggefodbold som angriber på B1938’s veteranhold, men prioriterer målmandstræningen for TGB’s U16 drenge- og pigemålmænd samt 1. holdets herremålmænd Jonatan Jørgensen og Niklas Andersen meget højt.


Vi glæder os til at følge vores målmænds udvikling under Jan's træning, hvilket Klattens redaktion fik en forsmag på ved første træning på Toreby stadion torsdag den 20. august 2020.

ØVERST: Målmandstræner Jan Christiansen tv.  og U16 målmand Valdemar Christian Rasmussen. (Seniormålmand Kvinder Katja Månsson manglede pga arbejde).
NEDERST Fra venstre: Niklas Andersen, Jan Christiansen og Jonatan Jørgensen.
TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.