Menu

Piger årg 12-15 (U5-U8)

For piger i årgang ca. '15 - '11
- yngre kan træne med småsko mandage >>

UDENDØR
Mandag & onsdag kl. 17-18.00 ved Sundskolen på "centersbanen".

Ungtrænere: 
Linea K.B., Emma Ø.
Øvrige trænere: Martin + Camilla + Peter

Holdansvarlig: 
Martin Ørsted
Tlf. 22 74 39 93

"Holdet" er helt nystartet i 2018 tidligere har piger trænet mix med drenge, men TGB havde i 2017 kun 2 piger - og 2018 sluttede vi ca. 21 spillere og lå fast på 15-18 piger til træning uanset vejr ! En del af successen skyldes også vore engagerede ungtrænere der leger bold med pigerne og hygger som giver god tryghed i gruppen da de oftest kender dem fra skolen.

Vi har en god håndfuld ungtrænere og voksentrænere så vi kan lave diverse stationer, det giver også mulighed for at aldersopdele pigerne så de træner sammen med nogen de kender, og hvis nogen har lyst til mere udfordring kan de sagtens blive det.
Hér i foråret 2019 forsøger vi med vore 2 ungtrænere Linea+Emma som står for træningen helt selv onsdage... og mandag står Martin + diverse hjælpe-forældrer-trænere for træningen hvor også U9/10 pigerne er på banerne men træner blot ved siden af, så vi holder det lidt mere aldersopdelt.

Stævner / kampe
Flere af pigerne har været til stævner i 2018 + pigedag, Girafcup - indendørs har nogen også prøvet og har hér deltaget i Fairplaystævner, Lagkagestævne samt Fastelavnsstævnet.

Tilmeld jer holdets facebookgruppe og få løbende info...
https://www.facebook.com/groups/TGBpigersundby/

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.