Menu

Piger årg 09-15 (U5-U10)

For piger i årgang ca. '15 og '09
- yngre kan træne med småsko mandage >>

UDENDØR
Mandag & onsdag kl. 17-18.00 ved Sundskolen på "centersbanen".

Ungtrænere: 
Linea K.B., Emma Ø, Tobias M, Jonas m.fl.
Øvrige trænere: Michael

Holdansvarlig: 
Martin Ørsted
Tlf. 22 74 39 39

"Holdet" er helt nystartet i 2018 tidligere har piger trænet mix med drenge, men TGB havde i 2017 kun 2 piger - og iår er vi ca. 21 spillere og ligger fast på 15-18 piger til træning uanset vejr ! En del af successen skyldes også vore engagerede ungtrænere der leger bold med pigerne og hygger som giver god tryghed i gruppen da de oftest kender dem fra skolen.

Vi har en god håndfuld ungtrænere og voksentrænere så vi så vidt muligt hele tiden er min. 3 trænere klar så vi kan lave diverse stationer, det giver også mulighed for at aldersopdele pigerne så de træner sammen med nogen de kender, og hvis nogen har lyst til mere udfordring kan de sagtens blive det.

Opdelt og niveaudelt træning
Pigerne træner 1 fælles med alders/niveaudelt stationstræning samt 1 gang om ugen bliver de delt i U9/10 og U5-8. Hver anden torsdag træner U9/10 sammen med U11/12 - dem som har lyst.

Stævner / kampe
Pigerne har allerede været til stævne i Errindlev samt pigedag 12. maj i NFC (hvor der blev trænet og spillet 3- og 5-mandskampe og medaljer til alle, en dag for både de yngste U5 og ældste U9). 26. maj deltog pigerne i Girafcup med et 5-mandshold. 9. juni Fætter BR cup. Pigedag 17/6. Horbelev stævnet 24. juni...

OG nu er de alle klar til 1. stævne i efteråret d. 26. august.

Tilmeld jer holdets facebookgruppe og få løbende info...
https://www.facebook.com/groups/TGBpigersundby/

TGB bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse af vor hjemmeside. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.